Home » Okategoriserade » Använder Fudge till både styling och rengöring av håret

Använder Fudge till både styling och rengöring av håret

Jag och de allra flesta av mina kompisar är helt sålda på märket Fudge när det kommer till styling och rengöring utav håret. Det började med att en utav mina kompisar, Jakob, hade köpt hem det från sin hårfrisör för att testa, men nu använder vi alla det. Det är nämligen helt sjukt bra! Jag har aldrig använt något liknande.

Det bästa utav produkterna från Fudge är deras vax som kallas Shaper. Det formar alla hår hur bra som helst. Man kan mer eller mindre få vilken frisyr som helst. Det är otroligt hållbart. Dessutom håller sig frisyren mycket längre än något annat jag använt. Enligt Fudge så bildas det ett skikt med av fukttåligt ämne som stöter undan fukten i luften. Det gör så att håret inte kommer att lägga sig ner och att vaxet kommer att smetas ut och lösas upp. Vaxet från Fudge kan till och med klara lätta regnskurar, men som tur är löser det sig direkt om man använder schampoo.

Även andra produkter från Fudge, så som schampo och balsam är riktigt bra. Det känns som att om man både använder deras schampo och balsam innan vax så är håret på något sätt förberett på vaxet och det blir mycket enklare att applicera. Dessutom så innehåller deras schampo och balsam massor av vitaminer, mineraler och återfuktande ämnen som får håret att blir riktigt lent, mjukt och framför allt att inte slitas ut.

Hårvårdsprodukter från Fudge finns att finna mycket billigare än hos frisörer. Skulle vi alla köpt det hos frissan så hade det kostat väldigt mycket mer. Vi alla köper det numera hos Warehouse.no istället. Det är mycket billigare och dessutom enkelt att skaffa sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*